Veerkracht is tuimelen, steeds weer heen en weer

Na een oproep op Linked In over het toesturen van materiaal over veerkracht, ontvingen we een mooie foto van een speelgoed tuimelaar. In verband met de rechten van deze foto zijn we nog op zoek naar een foto die we wél bruikbaar is. Heb je een mooie foto van een tuimelaar die we mogen gebruiken? Laat het ons weten.

We kregen ook een linkje toegestuurd waarin dit veerkrachtig tuimelen een hoofdrol heeft. Daarover gaat dit onderstaande bericht.

In deze Zoom-sessie neemt Maarten de Winter ons mee met een uitgebreide toelichting op veerkracht . Een dynamiek waar veel over is geschreven en nagedacht, zowel het perspectief van de veerkrachtige mens, als ook de veerkracht van grotere systemen zoals organisaties.  https://www.youtube.com/watch?v=mYpuo4EfVWc&t=185s  

Voor professionals en leergierige burgers is deze 30 minuten durende Zoom-sessie zeker een aanrader om te bekijken.